Over Bureau Zowel

Bureau Zowel is Brenda Dijkslag-Kluijver (1980). Journalist, webredacteur en eindredacteur.

Brenda studeerde af aan de Hogeschool voor Journalistiek in Utrecht en haalde haar diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Leiden. Zij deed werkervaring op in beide sectoren. In de journalistiek werkte zij als journalist, eindredacteur, bladcoördinator en webredacteur. In de zorg werkte Brenda als persoonlijk begeleider, gezinswerker en zorgadviseur. Ook bezit zij medische basiskennis dankzij het behalen van haar propedeuse hbo-verpleegkunde, compleet met werkervaring in een academisch ziekenhuis.

Brenda brengt deze ervaringen in Bureau Zowel bij elkaar. Zij voelt zich  sterk verbonden met iedereen die met mensen werkt en schrijft met passie voor en over hen.

Als ex-gezinswerker en huidig moeder van drie, schrijft Brenda daarnaast graag over ouderschap en opvoeding. Haar pedagogische kennis en ervaring uit de praktijk komt daarbij goed van pas.

Bureau Zowel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 69023670. Brenda is lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ).

 

Foto: Robert Elsing (Vriendin 45-2018)